+31 45 5416593 info@asiacars.nl

Since 2003

Historie

In 2003 begint de geschiedenis van Asia Cars als autogroothandel en exportbedrijf, toen nog op de Locht in Kerkrade in de schaduw van het schitterende voetbalstadion van Roda JC. In de jaren die volgden kwam daar onze huidige hoofdactiviteit bij: we werden een vertrouwd autobedrijf voor de autoliefhebber in de regio en daarbuiten. In 2014 waren we uit onze winkel gegroeid en verhuisden naar het nabijgelegen Heerlen waar we in onze nieuwe, grote bedrijfsruimte konden uitgroeien tot het volwaardige en unieke autobedrijf dat we vandaag zijn.

Uw nieuwe gebruikte auto

Een gebruikte auto kopen is een vertrouwenszaak. Als koper kunt u dankzij het internet tegenwoordig veel te weten komen over de auto van uw dromen. Hoeveel vorige eigenaren, is de kilometerstand logisch, is de prijs concurrerend, krijgt de verkoper goede reviews, maar uiteindelijk moet de klant toch zelf besluiten of hij met zijn nieuwe auto bij ons wegrijdt of niet.

Wij doen er alles aan om deze beslissing voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Daarnaast zijn al onze auto’s uiteraard voorzien van kloppende informatie over de km-stand en de onderhoudshistorie in de vorm van de onderhoudsboekjes en de nationale autopas (NAP). In de zeldzame gevallen waar dit niet het geval is vermelden wij dit duidelijk op de website of in de advertentie (bijvoorbeeld als het onderhoud elektronisch werd bijgehouden of als het onderhoudsboekje bij de vorige eigenaar verloren is gegaan). Ook dan kunt u er echter gerust vanuit gaan dat de auto van uw keuze voor de verkoop grondig is nagelopen in onze eigen werkplaats en dan ook 100% in orde wordt afgeleverd.

Wat u voor ons betekent

Wij willen dat u zich bij Asia Cars thuis voelt. Praten over uw nieuwe auto met een kopje koffie hoort daarbij, maar het is meer. Wij streven ernaar uw vaste en vertrouwde autobedrijf te zijn waar u zorgeloos en tegen een goede prijs de ideale auto kunt aanschaffen en deze uiteraard weer mag inruilen als het over een paar jaar tijd is voor een nieuwe droom.

De relatie met onze klanten staat voor ons altijd op de eerste plaats. Iedere klant van Asia Cars hoort met een tevreden gevoel weer weg te rijden en terug te komen. Ons bedrijf bestaat voor en door u.

Onze SPECIALISATIES

Wilt u meer weten over onze auto's of diensten, of wilt u een proefrit maken? Laat het ons weten.

Ontdek zelf wat Asia Cars voor u in huis heeft.
U bent altijd welkom in onze showroom.

Heerlerbaan 76 6418CH, Heerlen

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
10:00 – 16:00