Ons bedrijf

Vanaf 2003 is het autobedrijf begonnen als een groothandel export bedrijf. Daarnaast is het autobedrijf zich met de verloop van tijd uit gaan breiden tot een vertrouwd autobedrijf op de Locht te Kerkrade omstreeks Parkstad Limburg, waar altijd de klant voorop werd gesteld en niet de auto. Vanaf 2014 zijn wij verplaatst naar een nieuwe locatie te Heerlen op de Heerlerbaan 76 vlakbij de N281. Hierdoor kregen wij meer gelegenheid om ons beter en gespecialiseerder uit te breiden tot een unieker auto- en export bedrijf.

Waar zit ons specialisme in? En wat maakt ons daarin uniek?

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten types en merken auto’s voor de export. Wij zijn gespecialiseerd in 4WD Auto’s/Jeeps, grote en kleine bedrijfswagens.

Daarnaast exporteren wij uiteraard ook veel andere type auto’s, dit kan variëren van kleinere tot grotere auto’s. Voornamelijk van de Duitse en Japanse merken.

Naast de export raken wij ook steeds meer gespecialiseerd in de autobranche voor de verkoop en inkoop van de merken BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes, Volvo, Amerikaanse merken, Japanse Merken, 4WD/AWD en bedrijfswagens. Voornamelijk in het merk BMW. Wij zijn zelf grote liefhebbers van de Duitse merken. Wij gebruiken uiteraard alleen uitstekende en kwalitatieve onderdelen en zorg voor deze merken. Hierbij worden de auto’s zo goed als nieuw geleverd zowel van binnen en buiten!

Vrijwel alle auto’s bevatten informatie over de km-stand / onderhoudshistorie. Hierbij kunt u denken aan de onderhoudsboekjes en de nationale autopas (mits anders vermeld, er zijn namelijk altijd uitzonderingen waarbij de onderhoud eventueel digitaal wordt bijgehouden of waarbij het onderhoudsboekje verloren is gegaan).

Wat ons uniek maakt, is ondanks dat wij handelen in tweede hands auto’s, wij toch de auto’s met veel zorg afleveren. Tevens geven wij meer prioriteit aan de relatie die wij met onze klanten hebben dan aan de verkoop van een auto.

Onze visie:

Wij streven ernaar om uw vaste en vertrouwde autobedrijf te zijn, waar u de ideale auto kunt aanschaffen en uiteraard weer altijd kunt teruginruilen. Onze relatie met onze klanten is het belangrijkst. ‘’Iedere klant die Asiacars binnen rijdt, hoort met een tevreden gevoel weer weg te rijden en terug te komen’’.

Om ons motto te blijven realiseren, hebben wij regelmatig met verschillende soorten autoproblemen te maken en uiteraard met het oplossen van autoproblemen. Wij bieden constante service aan. Al onze auto’s bevatten NAP, onderhoudshistorie en worden grondig nagelopen voor de verkoop alvorens ze aan u worden verkocht. Bij bijzonderheden hebben we goede relaties met dealerspecialisten voor de meeste merken. Bij Asia Cars zult u zich thuis voelen. Zelfs langskomen voor een gezellig gesprek onder het genot van een kopje koffie is de normaalste zaak geworden voor iedereen die bij ons een bezoekje komt brengen.

Feedback

Wij ontvangen graag feedback op verbeterpunten, zodat wij u zo optimaal mogelijk kunnen helpen of misschien juist beter hadden kunnen helpen. Wij streven ernaar  altijd onszelf te verbeteren en de wensen van onze klanten te realiseren.

Vragen en/of opmerkingen?

Onze verkopers staan voor u klaar!
Telefonisch te bereiken via:

+31(0)45-5416593

Balen Ahmad
+31 (0)6-21144445
Salar Ahmad
+31 (0)6-54330398

Contact

Onze merken