+31 45 5416593 info@asiacars.nl

Zoekopdrachten

Het kan natuurlijk zijn dat u op zoek bent naar een speciaal model of bepaald type uitvoering youngtimer, investment of sports car die niet op onze website staat. In zo’n geval gaat ons gespecialiseerde team voor u op zoek. Asia Cars heeft een groot en steeds uitbreidende leveranciersnetwerk en vindt in nagenoeg alle gevallen de door u gewenste automobiel. Daarnaast willen wij u graag als klant behouden, daarom controleren wij altijd de onderhoudshistorie en kilometerstand van uw import auto. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Export kenteken platen Duitse voertuigen

Als u uw in Duitsland gekochte auto zelf naar Nederland wilt rijden heeft u een ‘exportkenteken’ nodig. Dit kunnen wij voor u regelen. Er zijn 2 varianten: het 5-dagen kenteken of het Zoll-kenteken dat geheel naar uw wens tussen 15 dagen en 12 maanden geldig is.

DEKRA / TÜV

TÜV en DEKRA zijn twee onafhankelijke expertisebureaus waar wij nauw mee samenwerken. Zij stellen de actuele staat en historie van uw nieuwe auto vast en geven vervolgens een keuringscertificaat af. Desgewenst kunnen wij zo’n certificaat voor u verzorgen.
Voor meer informatie gaat u naar:
www.dekra.nl en www.tuv.nl.

Leasing

Financieren is maatwerk | Asia Cars biedt u een financiering op maat. Alle gangbare vormen van financial-, full operational lease en financieringen zijn bespreekbaar, zonder dat u daarbij onnodige vragen hoeft te beantwoorden. Wilt u hier meer over weten? Bel dan gerust met het AsiaCars-team voor meer informatie en voor de eindeloze mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze auto's of diensten, of wilt u een proefrit maken? Laat het ons weten.

Ontdek zelf wat Asia Cars voor u in huis heeft.
U bent altijd welkom in onze showroom.

Heerlerbaan 76 6418CH, Heerlen

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
10:00 – 16:00