fbpx
+31 45 5416593 info@asiacars.nl

Auto / Voertuig Transport

Geen ANWB en heeft u pech op straat? Of wilt u simpelweg een auto/voertuig laten ophalen en weg brengen. Hiervoor bent u bij de juiste adres om dit veilig af te handelen. Uw voertuig wordt opgehaald en gebracht naar de gewenste locatie. Neem foor meer informatie contact met ons op.

Onderhoud & Reparaties

Wij verrichten onderhoud & reparaties aan uw voertuig ongeacht welk merk u heeft.

Wij hebben een systeem waarbij wij de wisselintervallen van uw voertuig kunnen zien en hiermee op de juiste wijze uw auto kunnen onderhouden. 

Is uw auto stuk en moet er gerepareerd aan worden? Dit kunnen wij in veel van de gevallen snel en efficient oplossen. Ook bezitten wij over een uitlees apparaat om uw storing uit te lezen.

Uw auto verkopen voor Export

Wij kopen/bemiddelen regelmatig auto’s voor de export. Hierbij kunt u denken aan auto’s met hoge kilometerstanden, auto’s met veelal beschadigingen, schade auto’s of simpel weg uw auto kwijt raken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Import service

Asia Cars biedt u de mogelijkheden om uw auto deels of volledig door ons te laten importeren vanuit Duitsland/Belgie. Klik hier voor meer informatie.

 

Zoekopdrachten

Het kan natuurlijk zijn dat u op zoek bent naar een speciaal model of bepaald type uitvoering youngtimer, investment of sports car die niet op onze website staat. In zo’n geval gaat ons gespecialiseerde team voor u op zoek. Asia Cars heeft een groot en steeds uitbreidende leveranciersnetwerk en vindt in nagenoeg alle gevallen de door u gewenste automobiel. Daarnaast willen wij u graag als klant behouden, daarom controleren wij altijd de onderhoudshistorie en kilometerstand van uw import auto. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Export kenteken platen Duitse voertuigen

Om een niet-geregistreerde auto rijdend over de openbare weg te mogen verplaatsen, kunnen wij een tijdelijke registratie van de auto verzorgen. Dit doen wij met een zogenaamd exportkenteken. Voorbeelden hiervan zijn het 5-dagenkenteken en het Zoll-kenteken, dat van 15 dagen tot 12 maanden geldig kan zijn, al naar gelang de wens.

DEKRA / TÜV

Asia Cars werkt onder meer samen met de onafhankelijke expertisebureaus DEKRA en TÜV. Deze instanties werken uitsluitend met beëdigde specialisten die door middel van een keuringscertificaat, de actuele staat van de auto bepalen en (indien mogelijk) de historie van de auto vaststellen. Indien gewenst verzorgen wij dit certificaat voor u.
Zie voor meer informatie: www.dekra.nl en www.tuv.nl.

Leasing

Financieren is maatwerk | Asia Cars biedt u een financiering op maat. Alle gangbare vormen van financial-, full operational lease en financieringen zijn bespreekbaar, zonder dat u daarbij onnodige vragen hoeft te beantwoorden. Wilt u hier meer over weten? Bel dan gerust met het AsiaCars-team voor meer informatie en voor de eindeloze mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze auto's of diensten, of wilt u een proefrit maken? Laat het ons weten.

Ontdek zelf wat Asia Cars voor u in huis heeft.
U bent altijd welkom in onze showroom.

Heerlerbaan 76 6418CH, Heerlen

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
10:00 – 16:00